danesh gozar

تحقیق ومقاله دانشجویی

danesh gozar

تحقیق ومقاله دانشجویی

دانلود ترجمه بررسی صدف های دو کپه ای پخته و خام

دانلود ترجمه بررسی صدف های دو کپه ای پخته و خام

تعداد صفحات فایل: ۹
نمونه ترجمه

۱۰٫۳٫۲ صدف­های دو کپه­ای پخته و خام

پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis) بسته­بندی در هوای معین با غلظت بالای دی­اکسیدکربن در مخلوط گاز افزایش می­یابد (کاگلاک و همکاران، ۲۰۰۸؛ گولاس، ۲۰۰۸؛ گولاس و همکاران، ۲۰۰۵). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (۲-۴ درجه سانتی­گراد) در هوا، [۱]VP و MAP[2] را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (۲۰۰۵) یک دوره قابل فروش ۱۴-۱۵ روزه با ۸۰% دی­اکسیدکربن، ۱۱-۱۲ روزه با ۴۰-۵۰% دی­اکسیدکربن، ۱۰-۱۱ روزه برای VP و ۸-۹ روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که….
هم میهنان عزیز به سایت مرجع فایل های دانشجویی خوش آمدید. برای دانلود آنی و آنلاین فایل حاضر ؛ به لینک توضیحات کامل که در زیر آمده است مراجعه و پس از مطالعه اقدام به دانلود نمایید

ترجمه صدف های دو کپه ای پخته و خام
===================

ایمیل های پشتیبانی اختصاصی

info@cero.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.