تعداد صفحات فایل: ۹
نمونه ترجمه
۱۰٫۳٫۲ صدفهای دو کپهای پخته و خام
پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus
galloprovincialis) بستهبندی در هوای معین با غلظت بالای دیاکسیدکربن در
مخلوط گاز افزایش مییابد (کاگلاک و همکاران، ۲۰۰۸؛ گولاس، ۲۰۰۸؛ گولاس و
همکاران، ۲۰۰۵). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در
شرایط یخچالی (۲-۴ درجه سانتیگراد) در هوا، [۱]VP و MAP[2] را مقایسه
نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (۲۰۰۵) یک دوره قابل
فروش ۱۴-۱۵ روزه با ۸۰% دیاکسیدکربن، ۱۱-۱۲ روزه با ۴۰-۵۰% دیاکسیدکربن،
۱۰-۱۱ روزه برای VP و ۸-۹ روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و
نتیجه گرفتند که….
هم میهنان عزیز به سایت مرجع فایل های دانشجویی خوش آمدید. برای دانلود آنی
و آنلاین فایل حاضر ؛ به لینک توضیحات کامل که در زیر آمده است مراجعه و
پس از مطالعه اقدام به دانلود نمایید
ایمیل های پشتیبانی اختصاصی
info@cero.ir