danesh gozar

تحقیق ومقاله دانشجویی

danesh gozar

تحقیق ومقاله دانشجویی

دانلود ترجمه بررسی پنیر پروبیوتیک

دانلود ترجمه بررسی پنیر پروبیوتیک

تعداد صفحات فایل: 15

نمونه ترجمه

چکیده

اهمیت محصولات حاوی پروبیوتیک برای حفظ سلامت و رفاه در حال تبدیل شدن به انتخاب کلیدی برای مصرف کننده، با توجه به رشد سریع و گسترش بازار برای چنین محصولاتی، علاوه بر افزایش منافع تجاری در بهره برداری از ویژگی های پیشنهادی برای سلامت شده است. اکثر غذاهای پروبیوتیک که در حال حاضر در بازار وجود دارد، مانند شیر و ماست محصولات تازه هستند و به طور کلی در طی یک روز یا چند هفته بعد از تولید مصرف می­شود. در مقابل، پنیر سخت، مانند پنیر چدار تا دوسال می­تواند نگهداری شود. پنیر چدار ممکن است مزایای خاصی نسبت به محصولات نوع ماست در شرایط تحویل پروبیوتیک زنده، مانند کاهش اسیدیته پنیر در مقایسه با محیط های ماست و محتوای چربی بالا داشته باشد و بافت پنیر چدار ممکن است برای حفاظت میکروارگانیسم ها در حین عبور ارائه از طریق دستگاه گوارش (GIT) پیشنهاد شود. در واقع، مطالعات قبلی نشان دادند که....


درود هموطن عزیز برای دانلود فایل حاضر؛ لطفا ابتدا برای اطمینان از انتخاب خود توضیحات آن را در لینک زیر مشاهده و پس از آن بصورت آنی دانلود نمایید...

ترجمه پنیر پروبیوتیک

===================

ایمیل های پشتیبانی اختصاصی

info@cero.ir
cero.ir@yahoo.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.